MAGENTO

Creació, Disseny i Desenvolupament d'eCommerce

Servei integral

T'ho posem fàcil!

Experts en la creació de botigues online amb Magento.

Disposem d’un equip de grans professionals especialistes en la matèria que, de manera personalitzada, crearan la teva Botiga Online a mida, adaptant-la a cadascuna de les teves necessitats.

No et deixem sols en el camí, un cop creada la teva Botiga Online seguim amb tu per ajudar-te. Tindràs a la teva disposició un servei d’ajuda que et guiarà en tot moment i on podràs realitzar totes les consultes que necessitis.

I, per si ho estaves pensant, no necessites coneixements informàtics previs, a Bitvax t’ho posem fàcil, et deixem tot preparat perquè puguis gestionar el teu Ecommerce d’una manera fàcil i intuïtiva. Nosaltres ens encarreguem de tot!

A Bitvax et cuidem

Què fem per tu:

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Rebràs atenció totalment personalitzada per poder adaptar la teva Botiga Online a les teves necessitats particulars i comptaràs amb el nostre servei de suport tècnic per a poder resoldre qualsevol dubte o canvi que necessitis fer al llarg del temps.

Sabem l’important que és el teu Ecommerce per a tu, per això també ho és per a nosaltres.

A Bitvax estarem amb tu.

Domini Web i Allotjament

El domini del teu Ecommerce és una de les decisions més importants a l’hora de crear la teva Botiga Online, per aquest motiu, a Bitvax, ens encarreguem de assessorar-te en la teva elecció.

Registrem el teu domini, el mantenim i donem d’alta tantes adreces de correu electrònic com necessitis.

A més, comptem amb servidors propis en els quals únicament es troben allotjats els nostres clients. Això vol dir que coneixem exactament la resta de botigues que es troben allotjades al servidor, de manera que la infecció d’una botiga a una altra és pràcticament nul·la.

Un altre benefici és que els nostres servidors tenen la quantitat mínima de botigues per servidor, el que es tradueix en una major velocitat a la botiga.

I finalment, i per garantir la no pèrdua d’informació, la botiga comptarà amb còpies de seguretat diàries mantingudes durant 15 dies.

Seguretat en tot moment.

POSICIONAMENT SEO

Treballem amb plantilles Magento que afavoreixen el posicionament natural en el cercador de Google, aconseguint així una major visibilitat per la botiga quan els teus clients realitzin una cerca.

Aquest posicionament és de manera automatitzada, de manera que si necessites un pla de SEO adaptat a la teva mida, i aconseguir aparèixer en els primers resultats de cerca, fes una ullada al nostre servei de màrqueting en línia.

Busquem els clients per el teu eCommerce

Formes de Pagament

La teva botiga serà compatible amb els mitjans de pagament més habituals i complirà amb totes les garanties de seguretat per garantir la total confidencialitat i confort dels teus clients.

  • TPV (pagament amb targeta)
  • PayPal
  • Pagaments ajornats
  • Transferència bancària
  • Pagament Contra Reemborsament

Confiança per als teus clients.

Software personalitzat

A Bitvax, posem a la teva disposició el nostre programa personalitzat. Es tracta d’un programa propi que et permetrà gestionar els teus productes d’una manera molt més àgil.

El nostre programa és específic per a cada client i compatible tant per a articles senzills com per a articles complexos amb opcions de talla, color etc.

Estalvia temps en la gestió dels teus articles.

Fotografia

Una mala fotografia pot arruïnar el treball que hem fet perquè tinguis la millor botiga eCommerce del producte que tant has mimat i amb el qual vols que el teu negoci creixi i creixi. Fins ara has estat mirant cada detall perquè no s’escapi res i és el moment d’ensenyar-al Món!

Som professionals de la imatge de la teva web de principi a fi així que t’ajudarem a que el teu producte sigui amor a primera vista per al teu client. Crearem imatges impactants i que enamorin.

Volem portar el teu producte al nivell que es mereix.

Una imatge val més que mil paraules.

Els grans èxits estan compostos de detalls diminuts. Aquells que tenen èxit aconseguint el Tot han atès acuradament a cada part diminuta. Aquells que fallen les han ignorat o els han pres a la lleugera jutjant insignificants.

Han Shan

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te!


Francesc Planas i Casals, 52 - Badalona (Barcelona)
info@bitvax.com
931 888 548

Demana pressupost gratis i sense compromís

Explica’ns que necessites Estarem encantats d’ajudar-te!