Marketing Online

Fem que els teus clients et coneguin

De què ens serveix crear una Botiga Online si ningú la coneix?

Perquè els nostres potencials clients arribin a la nostra botiga, abans, hem de construir el camí que el porti a ella. A Bitvax t’ajudem amb el Posicionament Web del teu negoci. Amb un conjunt de tècniques SEO farem que la teva pàgina web es posicioni en els primers llocs dels motors de cerca, fent així que la botiga sigui trobada fàcilment pels clients.

Una vegada que la botiga estigui posicionada correctament, arriba el moment d’ensenyar-la a tothom. Per a això hi ha moltes tècniques i, a Bitvax, posem a la teva disposició alguna d’elles.

T’oferim un pla de Màrqueting fet a mida per valorar quina campanya s’ajusta més a les teves necessitats.

Entre els serveis oferts trobaràs campanyes de Facebook Ads i Google Adwords o, el que és el mateix, anuncis a Facebook i a Google; tot això acompanyat de la gestió i animació de les teves xarxes socials i / o bloc corporatiu.

 

Marketing per el teu eCommerce.

TENS LA TEVA BOTIGA ONLINE PERÒ NO TENS VISITES?

És hora de donar-li visibilitat a la botiga! Començarem per treballar el teu SEO o, el que és el mateix, el conjunt de tècniques que faran que la teva pàgina web es posicioni en els primers llocs dels motors de cerca.

Una vegada que la botiga estigui posicionada correctament, arriba el moment d’ensenyar-la a tothom. Per a això hi ha moltes tècniques i, a Bitvax, posem a la teva disposició algunes d’elles.
Concretament treballem Facebook Ads i Google Ads, quant a Publicitat Online i vam completar el teu servei de Màrqueting amb Animació dels teus Xarxes Socials i Gestió de Bloc Corporatiu.

SEO

Per si no et resulta familiar la paraula SEO (Search Engine Optimization) el que en espanyol seria optimització per als motors de cerca és el que va fer que el teu client et “vegi”. Tenir una botiga preciosa amb uns productes meravellosos no ens servirà de res si no fem una bona feina perquè de forma gratuïta teu client et trobi. Per si no us sona a això se l’anomena creixement orgànic, el que es tradueix en que com millor sigui la teva SEO millor et trobaran!

Dissenyem la teva Ecommerce amb plantilles òptimes per a un bon posicionament orgànic. I Apliquem les tècniques necessàries seguint les directrius de les pràctiques de SEO, perquè la teva Botiga es posicioni de la millor manera possible en els motors de cerca.

 

Què fem:
 • Anàlisi tant de la teva web com del web de la teva competència.
 • Optimització de factors clau del teu ecommerce així com de la velocitat de càrrega.
 • Ajuda en l’estructuració de la teva Botiga Online
 • Estudi de Paraules clau.

Perquè els teus clients et trobin.

Google Ads

Sens dubte quan busquem alguna cosa concreta nostre instint és fer la cerca a Google i així ho fa també el teu client! Els primers llocs estan reservats per als anunciants i com no volem que et quedis fora o en pàgines a les que el teu client no arribarà, vam crear una estratègia SEM personalitzada per al teu negoci. D’aquesta forma els anuncis de Google faran que la teva Botiga Online es mostri cada vegada que els usuaris necessitin un producte que es troba en el teu Ecommerce.

Què fem:
 • Estudi de Paraules Clau.
 • Creació de la teva Campanya des de zero.
 • Seguiment i Ajustaments necessaris de la teva Campanya.
 • Anàlisi continus.

Apareix en més resultats de cerques.

FACEBOOK ADS

És probable que els teus clients ja et coneguin però també necessites arribar a nous clients potencials que vulguin quedar-se amb tu i per tant que facin augmentar les teves vendes. Tant per potenciar la teva imatge de marca com per donar-te a conèixer, crearem una estratègia a Facebook Ads perquè els teus anuncis es mostrin a la plataforma de Facebook amb l’objectiu d’incrementar la teva Notorietat en Xarxes i incrementar el número de Conversions en el teu Botiga Online.

Què fem:
 • Creem audiències del públic d’acord amb la teva empresa.
 • Creem els teus Campanyes des Zero.
 • Fem el Seguiment i Ajustaments necessaris de la teva Campanya.
 • Analitzem de forma contínua els comportaments.

Campanyes de Publicitat efectives.

Xarxes Socials i Bloc

Un cop el teu negoci està funcionant i els teus clients ja et coneixen necessites mantenir el contacte amb ells. Publicar les novetats del teu negoci, les teves activitats, les notícies importants del teu sector en definitiva, no s’han d’oblidar que hi ets. A Bitvax, ens encarreguem de mantenir actives les teves xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn) així com de la Gestió del teu Bloc Corporatiu afegint contingut treballat per SEO.

* En cas de no disposar d’un perfil en xarxes, estudiarem quines xarxes socials són millors per al teu negoci i t’assessorarem. Crearem la xarxa social o xarxes socials que millor vagin per al teu negoci des de 0. Les optimitzarem i portarem a terme tota la seva gestió amb l’objectiu d’incrementar la teva Comunitat de Seguidors.

 

Comunica’t amb el teu client!

Els mandrosos sempre parlen del que pensen fer, del que faran; els que de debò fan alguna cosa no tenen temps de parlar ni del que fan.

Goethe

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te!


Francesc Planas i Casals, 52 - Badalona (Barcelona)
info@bitvax.com
931 888 548

Demana pressupost gratis i sense compromís

Explica’ns que necessites Estarem encantats d’ajudar-te!