Transport

Qualitat en el transport dels teus articles

Enhorabona! La teva nova web e-comerç ja està venent! Nosaltres li portarem al teu client tant a Espanya com a la resta del Món.

A Bitvax oferim un servei de transport de qualitat. Comptem amb molts anys d’experiència i coneixem les necessitats d’una empresa. Per això, oferim un servei personalitzat a tots els nostres clients. Donem servei tant a petites i mitjanes empreses com a particulars. El nostre departament de logística s’encarregarà de la gestió d’enviaments dels teus paquets perquè tu no t’hagis de preocupar d’això.

T’ho posem fàcil!

Treballem amb les millors empreses de transport per realitzar recollides i enviaments a qualsevol part del món que ens ofereixen garantia i qualitat, entre elles es troba MRW, Sending i DHL. A més, perquè a Bitvax ens comprometem amb el medi ambient realitzem el nostre servei propi de recollida i lliurament en furgoneta elèctrica a Barcelona i rodalies.

Tens la inquietud que el teu producte no arribi al seu destí o arribi en males condicions?

El teu paquet no quedarà en l’oblit perquè aquí hi serem per ajudar-te de forma personalitzada tant per via telefònica com per correu electrònic per poder fer el seguiment del teu enviament, resoldre incidències o qualsevol altre assumpte relacionat amb el lliurament al teu client.

Si, destacaràs per tenir un servei d’entrega eficaç!

``Els cotxes respectuosos amb el medi ambient aviat deixaran de ser una opció, es convertiran en una necessitat.``

Fujio Cho

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te!


Francesc Planas i Casals, 52 - Badalona (Barcelona)
info@bitvax.com
931 888 548

Demana pressupost gratis i sense compromís

Explica’ns que necessites Estarem encantats d’ajudar-te!

[/vc_column][/vc_row]